dilluns, 5 de setembre del 2011

Les estades

Aquest estiu 2011 l’Escola de Piragüisme de Sort amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Pallars, ha organitzat les primeres ESTADES DE PIRAGÜISME de Sort. Aquestes estades s’han realitzat durant els mesos de juliol i agost i hi han participat 49 nens i nenes d’entre 6 i 14 anys.
Els participants han tingut l’opció d’apuntar-se 5, 10, 15 o 20 dies (de dilluns a divendres) segons les seves necessitats, i també han pogut elegir l’horari d’activitat: de 9:30h a 13:30h o de 9:30h a 17:00h amb el dinar a l’Alberg Escola de Piragüisme inclòs. Les activitats s’han realitzat a les instal·lacions de l’Escola de Piragüisme, que són ideals per a la pràctica esportiva en grups petits, tant per l’aprenentatge del piragüisme al canal d’aigües tranquil·les, com esports col·lectius en sec.

Els nens i nenes que han participat a les estades, han pogut gaudir d’un estiu refrescant aprenent piragüisme en aigües tranquil·les i aigües braves (segons el nivell) i practicant molts altres esports sempre a l’aire lliure. Ens alegrem de que el temps ens hagi acompanyat tant, i també de que el piragüisme hagi arribat a nous nens i nenes. Poc a poc anem complint el nostre somni: que el piragüisme sigui més accessible a tothom i es converteixi en l’esport protagonista entre els i les joves de la nostra comarca!

Us invitem a visitar i conèixer les instal·lacions de l'Escola de Piragüisme de Sort!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada