dijous, 17 de juny del 2010

El mundial a TV3

Avui dijous, 17 de juny, a les 21.40 h, pel Canal 33 a Temps d'Aventura

Aquest dijous tornarem a veure aigua. Però, aquest cop, aigua dolça. L'aigua de la Noguera Pallaresa. I és que aquesta setmana farem el programa des de Sort, seu del Campionat del Món de Descens. Ja fa dies que els millors especialistes del planeta estan revolucionant el Pallars, una comarca bolcada en la competició més prestigiosa. Tots atents al pròxim Temps d'aventura!

Podeu veure el programa sencer en aquest enllaç...
http://www.elsesports.cat/video/2970770

THE WildWater on-line TV channel

Durant el mundial els italians han anat gravant en vídeo les competicions i activitats paral·leles. Tots els vídeos es poden veure des de la pàgina: http://www.wwtv.it/eng/Sort2010.html

Un dels vídeos, on es veu la crescuda de la Noguera:

Sort 2010, wildwater world championships - day 4: spectacular Noguera Pallaresa in flood, June 10th 2010, Sort (Spain) from WildWater TV Italia www.wwtv.it on Vimeo.

S'ha acabat el mundial

Diumenge es va acabar l'ICF Wildwater Canoeing World Championships Sort 2010. Ha estat una setmana intensa de feina amb un important esforç per contrarrestar les inclemències climàtiques.

Durant aquests dies, l'Escola de Piragüisme, i en general, tot Sort, han estat a tope!

Esperem veure la major part dels equips l'any que ve en motiu de la Copa del món de descens que organitzarem.

 Fotos: Olga Cuevas i Melis

dimarts, 8 de juny del 2010

Sopar "La Xicoia"

Ahir a la nit, en motiu de l'ICF Wildwater Canoeing World Championships Sort 2010, l'escola de piragüisme va deixar les seves instal·lacions per a fer un sopar a peu dret a l'exterior, al costat del canal.
Fotos: Ana Meneses, Sort 2010